
Doprava ZDARMA
při nákupu nad 3000 Kč

13 let zkušeností
tak dlouho již působím na trhu

-10 % na první nákup
pokud se u nás zaregistrujete

Podpora lokálních výrobců
poctivá ruční práce
Jeřabinový džem
Jedlé jeřabiny dnes nejsou v kuchyni moc rozšířené, ale naše prababičky dobře věděly, jak zpracovávat toto zajímavé ovoce. Původní sladkoplodé jeřáby prý našli pasáčci v obci Ostružná v Jeseníkách. Jeřabinky, nebo také jeřábky, se používaly do marmelád, vařily se z nich šťávy. Plody jeřábu obsahují velké množství vitamínu C, kyselinu jablečnou, flavonoidy, železo, vápník a jód. Pro svůj přirozený obsah pektinů již do marmelády další nepřidáváme.
Skladujte v suchu a temnu, v teplotách do 25°C, po otevření uchovávejte v chladu při 6°C a spotřebujte do 3 dnů.
Bezlepkový výrobek
Hmotnost: 175 g
Složení: dřeň z jedlých jeřabin (50%), cukr
Výrobce: Via Delicia, Zábřeh na Moravě
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dobroty z lesního ovoce |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.